Avelsbedömning Strömsholm

I helgen var det avelsbedömning på Strömsholm. En träningshäst härifrån visades: Snjall från Örvik, som reds av Caspar. Han fick 7,87 för ridegenskaper och 8,15 för exteriör Tot: 7,98. En mycket bra bedömning för en
4åring!

 Snjall foto: J-O Carlsson

Nästa bedömning är på Wången om två veckor. Dit kommer vi att åka med 8 hästar.

2:a Plats på V75!

Våran travhäst Belinda sign som har haft ett startuppehåll några månader startade igen förra fredagen på Visbytravet och vann överlägset med ca. 40m till tvåan!!!
Efter den starten fick Belinda en liten svårare uppgift i går 22maj när hon startade på V75 på Solvalla. Hon hoppade efter start men hittade traven igen och låg sist hela loppet men efter en otrolig avslutning slutade hon TVÅA på V75!!!

Fannar avkommor på tävling...

Fannar avkomman Loftur från Knutshyttan kvalade i dag till A-klass i tölt med poängen 6.47 Lofturs ryttare är Cathrine Gustavsson. Grattis!

Loftur från Knutshyttan e. Fannar frá Audsholtshjáleigu

Även Fannar dottern Muska från Smara har i dag tävlat och slutade på 2:a plats i B-final, femgång A-klass. Muska blev uppmärksamad för sin fina pass som hon fick upp till 8 för totalt slutade Muska på 6.50!

Muska

Fannar står hemma på Bärby och tar imot ston hela sommaren


Föl!!!

Det första fölet för i år här på Bärby kom 7/5.
Tönn från Bärby fick ett svart hingstföl med Reynir frá Hólshúsum.




Bärby prova på tävling 1maj

Idag hade vi prova på tävling på Bärby som blev väldigt lyckad. Så nu är vi redo föt Bärby kval som är här i morgon med start kl. 9.00...

Bilder från dagen:
Prisutdelning för dagens högsta påäng i varje gren.

Dommare
Publik

RSS 2.0